sport

simmare-vansbro100% Naturligt
Genom intag av MCP Zeolit ökar prestandan med upp till 10%. MCP Zeolit erbjuder naturligt stöd och support för dig som vill prestera på topp och elitnivå. MCP Zeolite ger dig värdefulla meneraler och är toxinbindande.

För att förbättra den fysiska prestationen behöver kroppen vara så fri som möjligt från skadliga ämnen. MCP Zeolit lättar på trycket i kroppen på att naturligt sätt vilket leder till kortare återhämtningstider, mindre mjölksyra, längre träningspass och ett mer stabilt immunförsvar. Kraften och hjälpen från zeoliten kan du räkna med liksom många andra idrottare gör.

Ett naturligt sätt att öka prestandan
Våra celler i kroppen angrips och skadas av fria radikaler hela tiden. Fria radikaler är biprodukter av olika stressituationer, elektromagnetisk förorening, virus- eller bakterieinfektioner, miljögifter, men också överdriven fysisk ansträngning och misstänks kunna åstadkomma allvarliga cellskador och kanske även bidra till åldrandet.

Zeolitens filtreringsegenskaper ger naturlig lindring för kroppen vilket bidrar till att frigöra energi och syre. Detta leder i sin tur till en utökad aerob fas och till ännu kortare återhämtningstider.

  • Gör att man orkar längre träningspass
  • Förbättrad syretillförsel gör träningen mer effektiv eftersom hjärtfrekvensen blir lägre
  • MCP Zeolit stärker immunförsvaret och hjälper till att förhindra förkylningar som annars skulle stört träningschemat

Se filmen nedan. I filmen pratar de om Panaceo som är ett annat varumärke dock är produkten/innehållet, i princip, samma som vår MCP Zeolit.

info@raatec.com